Стопкадър novini.bgГолям удар на полицията в наши градове.Полицейските власти в страната

...
Стопкадър novini.bgГолям удар на полицията в наши градове.Полицейските власти в страната
Коментари Харесай

Полицията разби схема за кражба на коли в четири града и задържа 11 души

Стопкадър novini.bg

Голям удар на полицията в наши градове.

Полицейските управляващи в страната са обезвредили незаконна скица за кражба на коли на териториите на Пловдив, Стара Загора, Сливен и Бургас, съобщи кореспондент на Novini.bg.

В резултат на профилираната интервенция полицията е нахлула в хранилище в бивше земеделско стопанство в село до Сливен, където откраднатите коли са се разглобявали, частите от които отивали за продажба втора употреба. Тогава на място в депото униформените чиновници са арестували шест лица.

В един от хотелите в курорта Слънчев бряг са арестувани и физическите причинители, на автомобилните обири, като у тях е била открита специфична техника, изясни пред медиите гл. контрольор Свилен Трифонов, шеф бранш „ Престъпления, свързани с МПС “.

В хода на интервенцията са били арестувани и още две лица, които са отговаряли за логистиката, с което общият брой арестувани е 11 души.

Три лица правят съответните задания, след което отиват и предават автомобила на идващото лице във веригата. Колата се откарва в депото и се разглобява, посочи още гл. контрольор Трифонов.

По данни на полицията групата е работила от към месец. Автомобилите са били междинен клас на стойност от 20 000 до 60 000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР